+32 (0)89 46 05 10

Verzekeringen bedrijven

Onze kennis en expertise, een meerwaarde voor de goede werking van uw bedrijf!

Verzekeringen is een gespecialiseerde materie die niet altijd makkelijk te doorgronden is. Wat verzeker ik? Welke waarde verzeker ik? Wat zijn de verplichte verzekeringen? Hoe verzeker ik mijn aansprakelijkheid ten opzichte van derden? Welke risico's loop ik om de uitoefening van mijn bedrijf veilig te stellen bij een eventueel zwaar schadegeval?

Als onafhankelijk adviseur trachten we samen met u en eventueel uw vaste boekhouder, notaris en advocaat de pro's en contra's van bepaalde verzekeringen te bespreken.

Een goede opvolging is goud waard. Samen met u plannen wij elke jaar een afspraak om de actuele situatie en nieuwe markt tendensen te bespreken.

Dankzij een correcte risico analyse en onze nauwgezette begeleiding kunnen we de continuïteit en goede werking van uw bedrijf mee helpen realiseren.

Contact en info

Zakenkantoor Meus Nouwen bvba
Sportlaan 23 - 3950 Bocholt
(089) 46 05 10
(089) 46 05 19
info@meus-nouwen.be
FSMA: 016533 A-cB
ONR: 0448.814.743

Check-up aanvragen Offerte brandverzekering Offerte autoverzekering Bel (089) 46 05 10

Uw makelaar uw beste verzekering

Verzekeringen zijn een complexe materie. Gelukkig is er je makelaar in verzekeringen.

Zijn kennis van zaken helpt je om de juiste keuzes te maken. Ga daarom langs bij een specialist die het ruime aanbod aan verzekeringen overzichtelijk aan je kan uitleggen. Als professioneel en onafhankelijk tussenpersoon is je makelaar in verzekeringen de ideale partner om je hierin te begeleiden, ook bij toekomstige veranderingen in je leven.